Jeg hedder Stephanie Leo. Jeg er den eneste barn / datter af den sene ingeniør Gerald Leo. Min far var en meget velhavende olie- og gasentreprenør i Abidjan, Elfenbenskysten. Han havde også omfattende investeringer i ejendomme og landbrugssektorer. Min far blev forgiftet af mine onkler af misundelse.

Min mor døde, da jeg var bare 4 år gammel. Før min fars død i et privat hospital her i Abidjan i marts 2016 kaldte han i hemmelighed mig på sin sengside og fortalte mig, at han har summen af ​​(USD $ 7,500,000.00) Syv millioner femhundrede tusinde amerikanske dollars kun i en fast indskudskonto i en af ​​hovedbanken her i Abidjan, og han brugte mit navn som hans næste familie. Han forklarede mig yderligere, at mine onkler forgiftede ham på grund af hans rigdom. Han rådgav, at jeg skulle søge efter en udenlandsk partner i et land efter mit valg, hvor jeg vil overføre disse penge og bruge den til investeringer som fast ejendom eller fødevareforarbejdningsanlæg.

Jeg hjælper ærefuldt med din hjælp på følgende måder:
(1) For at tilvejebringe en bankkonto, som disse penge ville blive overført til.
(2) At tjene som investeringsforvalter af disse penge.
(3) At gøre arrangement for mig at komme over til dit land og fortsætte min uddannelse
(4) At sikre en opholdstilladelse for mig i dit land.

Desuden er jeg villig til at tilbyde dig 20% ​​af det samlede beløb som kompensation for din indsats / input efter en vellykket overførsel af denne fond til din bankkonto. Angiv venligst dine muligheder for at hjælpe mig, da jeg tror, ​​at denne transaktion ville blive afsluttet inden for få dage, du indikerer din interesse for at hjælpe mig.
Med venlig hilsen
Stephanie Leo.
創作者介紹
創作者 infohankaoo 的頭像
infohankaoo

美容,美髮,整形,造型 | 愛美人士的園地

infohankaoo 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()